Post by rawaljocentpho on Mar 1, 2022 11:04:51 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Minecraft ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Minecraft IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ кодира безкрайно злато ▞▞▞
▞▞▞ Minecraft 2022 version ▞▞▞
Така че мина много време, откакто трябваше да играя тази версия, имам едно оплакване относно разделителната способност, телефонът ми е Moto One Fusion, така че предната камера е в горната част на екрана, правейки малка извивка, някои игри решават за да се побере на целия екран и очевидно Minecraft също имаше функцията, но вместо това не отиде зад камерата, изряза отстрани, можех да видя, че тъй като "2" от 1.18.2 липсваше, моля, проверете го винаги когато можете Също така, моля, по-големи контроли, твърде малки за мен
Готина игра ама контролирате са малко неудобни но се свиква :Д
Всеки път, когато зареждам играта, трябва да влизам в сървъра за идентификационни данни на Microsoft, за да отключя ПОВТОРНО светове, за които преди това съм платил, изтеглил, играл и запазил. Това напълно отрича възможността за възпроизвеждане офлайн и премахва достъпа ми до съдържание, което съм платил с „монети“, които трябваше да закупя, за да играя тези карти. Няма флаг/кутия „конформация на разходите“, а само незабавно приспадане, дори при пропуснато докосване. Също така няма начин да възстановите КАКВАТО И ДА е покупка. Не купувайте играта за мобилни устройства, не си струва
Приложението е страхотно теглете но много често ми бъгва
Добре
Играта е невероятна, но грешките я правят напълно досадна, вашите мафиоти изчезват от нищото, включително аксолотли, крави и селяни, когато напишете нещо в чата, понякога то не се показва. Само досадните грешки правят изживяването по-лошо, отколкото би трябвало да бъде
Това е една от най-добрите игри, които някога съм играл и цялото ми семейство я обича и мисля, че трябва да я купите, подходяща е за деца и можете да играете с всичките си приятели и семейство, играта си струва парите, има актуализация лудо готини и винаги имам най-добрите игри на surver, аз и брат ми обичаме играта и ако си нуб като мен в началото, трябва да създадеш творчески свят, където не можеш да умреш, но ако не го направиш, можеш да направиш оцелеете в света и можете да ставате все по-добри и по-добри
Това е добра игра, но wen i byeit мога да играя, но сега wen искам да играя не мога да вляза, казва да влезете от play store или recenect с интернет, но когато го направя, не работи, моля, поправете този бъг
Minecraft 街機 vres
Наистина е гадно да играеш това на телефона си. Бутоните са на странни места. Дори не можеш да ги буташ.
Първоначално беше добре, но след това заглавният екран просто ми показа земята и нямаше никакви опции или бутони, моля, поправете това, баща ми похарчи 360 песо, за да купи тази игра
Супер яка
Контролите в тази игра са предназначени за клавиатура и мишка. Много е лошо!
Това е наистина креативна игра, която можете да направите толкова много и е наистина добра игра за прекарване на времето. Но има някои грешки, някои са добри, но повечето за мобилни устройства, те могат напълно да се сринат или да счупят играта ви, щеше да е 5 звезди, но има толкова много проблеми
Здравей Теодора Томова пробвай да деинсталираш приложението и пак да го инсталираш профила ти ще се запази повкрвай ми
яка е
Наистина ми харесва тази игра, защото можете да изградите нещо, което винаги сте искали да изградите, или да получите неща, за да оцелеете.Единственото нещо е, че мисля, че ендерман и пълзящите са наистина страховити, също ми харесва как има раздели, мисля, че трябва да добавите сладолед, приготвен с бери и мляко, а може би и яйца. с диманд или неправилен вид. Над всичко тази игра е невероятна 10\10 5 звезди, мога да измисля толкова много готини неща, които да добавя!
Играта ме измъчва, когато стартирам бутона за игра! защо?
Supercross Фантастична игра
Преди новата актуализация всичко беше наред, но сега няма да направи свят или да ме остави на другия ми свят. Просто не мога да повярвам, че актуализацията, която исках, е счупила играта. Надявам се, че mojang оправи играта си.
Survaivar е готин а креатеве много тъп
Не ме разбирайте погрешно, обичам minecraft, но напоследък той няма да ме зареди в акаунта ми в Microsoft, което прави моята кожа, име или възможността да играя с приятели недостъпни и ако се зареди, отнема вечно. Също така продължава да ме рита и също така ще каже да изчистя кеша си, защото има грешка, но колко пъти ще направя това! Става досадно. Поправете каквато и да е тази грешка, моля.
Играта е страхотна!!!🤩 Но може ли да направите, без да плащате пакетите?!!!?!?!
Обичам играта честно казано, но имах толкова много проблеми с играта й, понякога ми излиза от акаунта, понякога дори не мога да вляза в играта, просто произволни неща, разбира се защо.
Когато изтеглите тази игра ви дават старата версия. Можете да си я актуализирате
Това ми беше най-любимата игра ,но вече на всичко трябва да натискате по два или повече пъти. Моля, вие да оправите играта ,защото нещо трябва да трябва да кликвате да продължите да играете тази игра.
Тази игра имаше проблеми и всеки път, когато отида да играя с приятели, тя ме прекъсваше произволно и няма да ми позволи да се присъединя обратно и дори с помощта на уебсайта, не промени нито едно проклето нещо. Защо приложение с марка, за което сте платили, не работи добре
Jelly Shift - Obstacle Course নৈমিত্তিক fmmu
Minecraft Spillehall xlzv
Тази игра беше забавна толкова дълго. Но няма да премине през екрана за зареждане, освен ако не го деинсталирам и инсталирам отново. След като го оставя, пак го прави.
Тъпото е че realms са платени
Minecraft Arcade qez
Обичам тази игра откакто излезе на androind и ios. това е игра, в която правите каквото искате, изграждате каквото искате и няма ограничения за това, което можете да правите. текстурни пакети... поведенчески пакети... карти... скинове... толкова много неща. потребителският интерфейс е лесен за научаване. като цяло това е просто страхотна игра до момента.
Страхотна игра, но имам проблем с влизането в свят, чието зареждане отнема много време, можете ли да го поправите
Minecraft Arkade lyer
Само допълнение, бутонът за прескачане на мобилни плейъри не винаги работи. Щраквам върху него и не работи от време на време, което става наистина досадно за играчите и за мен.
Не можах да вляза изтрит и изтеглен отново..моят свят, в който прекарах 1000 дни, го няма. Търсих картата навсякъде в телефона си не мога да я намеря. Преди обичах тази игра, сега я мразя и теб.
Обичам тази игра до смърт, но в момента не ми позволява да играя, освен ако не я актуализирам, проблемът е, че не мога да я актуализирам. Няма как да. Моля, поправете това.
Бахти тъпата игра платих пари, а тя неще да ми се включи
Новата актуализация прави тази игра практически невъзможна за игра и можете да забравите да свържете акаунта си или да играете с приятели, защото това няма да се случи. Колко пъти трябваше да отстранявам проблеми за това е тъжно. Дълго време се съмнявах, че ще играя изобщо, докато това не бъде поправено